Väggen

Vi har inte vetat vad vi skulle göra med den stora vita väggen bakom soffan. Vi har kollat på tavlor, tyg, lampor och ännu fler tavlor men hittade inte det perfekta. Så vi googlade :D.  Och då hittade vi ett ställe där dom hade väggtexter. Där var en massa fina texter, samt att man kunde göra en egen text. Och vi hittade den perfekta! Vi har haft den ett tag nu men jag är fortfarande lika nöjd som jag var när vi satte upp den! Den var faktiskt lite jobbig att sätta upp, det är ju som en stor gnuggis :). Jag var lite öm i fingrarna samt att mitt bonuskort som jag använde blev lite böjt. Plus att vi skulle kom fram till hur vi skulle ha städerna… Men det blev ju super bra till slut!

Nu ska vi bara komma på vad vi ska ha i den ena hörnan i vardagsrummet. Vi började kvart i tolv en natt med att möblera om… Haha jo det är sant! Vi flyttade in köksbordet för att se om vi ville ha ett matrumsbord, tog bort den stora svarta (inte så fin längre) fåtöljen och flyttade på sideboardet. Vi höll på ett tag men insåg att vi var tvungna att gå och lägga oss. Dagen efter så tog vi bort köksbordet igen för det blev inte så bra och sen har vi inte kommit längre… Så nu är det lite tomt där borta. Två stora tomma vita väggar med endast två tavelhyllor… Och hundens kudde under. Jaja vi kommer väl på vad vi vill ha där nångång ;). Har ni några ideér så är dom väldigt välkomna! (Sideboardet stod under tavelhyllorna innan men den passade inte riktigt på den stora väggen.)

Annonser

4 thoughts on “Väggen

  1. Ahhh så snyggt det är, väggorden!
    Själv är vi just nu i full färd med att inreda vår hall/kontor. Vi har flyttat hatthyllan (den fula får vi behålla tills projektet hall/kontorsrenoveringen står på listan. Just nu svär vi över att vi inte kan använda de skruvar som hatthyllan suttit i. Det är inga stjärnskruvar så spåren slits sönder så fort det blir lite motstånd och skruvdragaren slinter. Men datorskärmen är nu uppe på väggen och likaså högtalarna så en bra bit på vägen har vi kommit.
    Ni får snart komma ut och titta 🙂 Tapeter till kök och vardagsrum är också beställda. Längtar så tills det börjar blir färdigt och rikitgt bebott här nere.
    Kram på dig!

  2. Vilken tjuhuhusig header du har 😉
    Väggordet är jättefint och gör sig verkligen bra där ni har satt det. Samma med det i hallen. Du är minsann duktig du! PoK

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s