Fikabesök

Idag har Helena varit här och fikat, det var väldigt längesen hon var här. Hon berättade om deras hus som dom håller på att renovera, dom har kommit jättelångt sen jag var där sist. Hon visade bild på den tapet som dom har valt till köket och den var super fin! Jag kommer kanske att härma henne där fast ha den som fondtapet i sovrummet, jag har frågat och jag får lov att härma henne ;). Sånt vill man ju fråga, det är ju ändå personliga saker.

Helena visade även mig några tips och trix som man kan göra i photoshop, bland annat hur man frilägger och lite sånt. Hon skulle även visa mig hur man gör så att en bild tex blinkar men det glömde vi. Och nu när jag satte mig och skulle prova lite själv så hade jag ju glömt hälften! HAHA ja det är väl typiskt mig men jag får väl testa mig fram eller gå in på Moderskeppet och kolla på deras video. Jag får nog även skaffa mig InDesign för hon sa att det var lite lättare att arbeta i, fast det är ju inte så mycket jag gör egentligen. Jag försöker bara att göra bilderna okey till bloggen :D. Det blev ingen bild här nu, det får komma sen  ;).

Annonser

2 thoughts on “Fikabesök

  1. Tack för fikan. Always a plesure (hmm stavas det så?)
    Visst tusan det glömde vi ju, det kallas animering (kom på det nu när jag läste ditt inlägg) 🙂 Men det ska jag visa dig en dag…
    Kram

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s