Fix och trix

Helgen har varit full av fix och trix och en del inredning. Jag bara älskar IKEA! Så dit går färden när vi ska kolla på grejer till hemmet. Där är så mycket olika sorters saker och priser :D. Vi har pratat länge om att ha en lampa över bordet i vardagsrummet så igår slog vi äntligen till! Det blev lampan Maskros, den har funnits ganska länge på IKEA men nu har den även kommit i lite mindre modell. Och den blev perfek! Det blir så härligt sken från den och det lyser fullt med vackra maskroser på väggarna och taket. I love it! Det enda med den här lampan var att man var tvungen att sätta ihopa den själv (som man brukar göra med IKEA saker) men här var ju 84 maskroser som skulle tryckas fast. Det borde stå på förpackningen ”OBS Kräver en del tålamod!” Först bara tittade jag på den och suckade men det gick ändå rätt lätt sen när man hade kommit igång. Man skulle börja med att hänga upp den i taket och som tur var så var där en ganska lång sladd med så jag kunde sitta på en pall och sätta ihopa den. Tänk om man skulle behöva stå med armarna upp i luften och hålla på, då hade man nog tappat tålamodet ganska snabbt!

Vi höll på med lite andra saker också, som att flytta en skänk, en hylla och ja lite annat smått och gott. Vi sålde även lite grejer på Blocket, ganska nice att tjäna pengar på något som man egentligen skulle slänga! Sånt gillar vi!

Hoppas att ni också har haft en bra helg!

Bild lånad av IKEA
Annonser

3 thoughts on “Fix och trix

  1. Intressant med monteringen. Hoppas ni blev nöjda med resultatet. Hade ju varit trist att behöva montera isär den med tanke på alla delar 🙂
    Petra

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s