Andar och spöken

Jag måste bara berätta om vad som hände igår kväll när vi skulle gå och lägga oss. När vi skulle gå ut med hunden så släckte jag fönsterlamporna i vardagsrummet, vi har en fjärrkontroll som vi tänder och släcker med. Så när vi gick med hunden så gick vi förbi vardagsrummet och då var båda lamporna tända. Vad konstigt sa jag till sambon som konstaterade att där var ju lite fel på den ena adaptern, ja men båda var ju tända. När vi sen kom in så var bara den ena lampan tänd. Så jag gick och släckte dom igen. Vi gick och gjorde vid oss och när jag kom ut från toaletten så var båda tända igen! Jag trodde direkt att det var sambon som drev med mig eftersom han vet att jag tror på allt som har med andar och spöken att göra. Så jag skrek på han om det var han som hade gjort det men det var det inte… Då var det första som dök upp i mina tankar, ”Paranomal Activity”. Än en gång gick jag och släckte lamporna och direkt när jag hade gjort det så tändes båda igen, tro mig då började hjärtat att klappa hårt och det kom en klump i halsen. Så släckte jag än en gång och tände i hallen för jag ville absolut inte stå där nere helt själv i mörkret. Jag tror att det höll på så en fem sex gånger, till sist tog jag fjärrkontrollen i handen och stod och höll på off knapparna och sa ”Sluta!” Det tändes en gång till efter det men sen släckte jag och stod kvar ett tag och då hände det inget, också tog jag med mig fjärrkontollen upp där uppe. Det kändes som att det skulle hjälpa :). När jag väl hade gått upp så hände det inte fler gånger men jag hade verkligen svårt att somna. Jag hann ju inbilla  mig en massa saker, haha!

Imorse när jag kom ner så var där släckt, men det var faktiskt lite obehagligt att gå in i vardagsrummet. Jag vet att jag är lite knäpp men håll med mig om att det var rätt konstigt och märkligt. Tänk er själva att stå där och lamporna har ett eget liv! Också ska jag vara ensam hela helgen….

Bild lånad
Annonser

7 thoughts on “Andar och spöken

 1. Läskigt!
  När vi bodde i lägenheten hände där en massa såna saker, du vet när det kommer en vindpust utan anledning…. Fast jag gillar sånt!
  Älskar skräckisar men har en karl som gömmer sig bakom kudden (förlåt älskling!) Ska försöka dra med honom o se Saw i 3D men tror jag få vänta till DVD:n.

  Tänkte på dig när vi var på Ullared senast, frågade om muffinsformarna men de var helt slut!

  Kram!

 2. Shit, jag skulle nog ha fått en hjärtattack och svimmat på direkten eller något! Skulle ha blivit så skraj! Har du varit med om andra spök-situationer?

  • Ja jag blev rätt skraj, dom tändes inatt igen och på morgonen var dom släckta. Förr var jag med om mer, då la jag även tarotkort och drömde saker som sen hände. Men det var ett par år sedan, jag har nog inte varit öppen för det nu. Men det har nog ändrats igen :).

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s