Julfest!

Igår var vi på julfest med min praktikplats. Vi började dagen med lite skumpa, även alkoholfritt som var väldigt gott, och tilltugg på jobbet sen bar det in till stan för att titta på The Refreshments X-mas Show på Konserthuset. Det var verkligen rockigt, det var många som inte kunde sitta stilla i sina stolar, golvet det gungade! I pausen hade vi förbeställt lite dricka, gott rött vin blev det och sen gick vi in för att lyssna lite till. Dom hade två gästartister med sig också, det var sångaren i Wilmer X, Nisse Hellberg och Sven Zetterberg. Sven Zetterberg kom in i en röd glansig kostym, ja det var ju en syn kan jag säga :D.

När konserten var över så gick vi vidare till Mento och där väntade en tapas buffé. Det var väldigt gott! Jag älskar verkligen tapas, dom här små sakerna med en massa goda saker på. Till det blev det lite mer vin och till efterrätt så blev det kladdekaka med grädde. Man var mätt och belåten när man gick därifrån.

Jag kan ju erkänna att det var lite segt att gå upp imorse… Vi kom hem vid halv ett och innan vi hade gått ut med hunden och gjort vid oss så blev klockan ganska mycket. Men trevligt hade vi! På fredag är det julfest igen med sambons arbete.

Ha en skön dag! ♥

Annonser

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s