Inte som det var tänkt…

Igår hade sambon tagit semester så han skulle få lite extra ledighet. Vår tanke var att vi skulle ut och kolla i affärer och lite sånt. Men nej det fick vi ändra. Vår lille hund skadade sig, hans ena klo bröts så det blödde en hel del och klon hängde. Så det var bara till att åka till veterinären och där fick vi beskedet att han var tvungen att sövas ner och opereras! Va?!? Det trodde vi verkligen inte. Men så blev det, dom hämtade han och gick iväg med han. Det var en väldigt konstig känsla att se dom ta på han ett koppel och gå iväg med han. Sen fick vi åka iväg och hämta han ett par timmar senare.
När vi kom och skulle hämta han så hade han en tratt på sig men han var lika pigg och glad som alltid :D. Han hade bandage och grejer på tassen, så nu ska vi byta bandage några dagar. Också ska han ha på något på tassen varje gång vi går ut så bandaget inte blir blött. Plus att han ska äta penicillin och smärtstillande. Vilken pärs för vår lille kille! Men han klagar inte, han är lite tröttare men lika glad som alltid. Han är duktig!
Så kan det gå ibland när man har en massa planer… Nu håller vi tummarna på att det läker och blir bra. Det kan ta 4-7 månader innan klon har växt ut helt.

Annonser

3 thoughts on “Inte som det var tänkt…

  1. Oj stackars liten. Inte kul.
    Där kan man bara se vad ändrade planer kan bli.

    Läste din kommentar i bloggen och jag är ju själv inte mästare på att kommentera :0)
    Kram

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s