Vart tog helgen vägen??

Då var det måndag igen. Helgen går så himla fort! Det är så mycket man vill göra och oftast så hinner man bara med hälften. I lördags så tog vi det ganska lugnt, lämnade tillbaka en lampa, fixade lite saker. På kvällen var det handboll och efter det så gick vi ut och åt på vår favorit restaurang, Big Buddah! Där var jättemycket folk, där var fullsatt. Och den helgen ska vara den fattigaste på hela året men det märktes inte. Folk dom åt och beställde in dricka och skrattade som aldrig förr! Det är ganska roligt att kolla på folk och komma fram till hur dom känner varandra och lite sånt. Till exempel så satt där två par, ganska unga, vad jag förstod så gick nog två fortfarande i skolan. Där var bara en som pratade hela tiden och en satt bara och tittade bort, den tredje lyssnade väldigt ingående på den som pratade och den fjärde satt helt tyst och bara tittade ut i luften. Dom åt upp ganska fort och gick sedan direkt. Fy vad jobbigt när det blir sådan stämning. Man vill inget hellre än att prata men det är helt tomt i huvudet och det som lyckas komma ut ur munnen är bara tjafs. Har ni varit med om det? Man önskar bara att man var någon annanstans.

Igår var bara en hemmadag, inget smink och bara mysbyxor! Underbart! Sådana dagar är ganska mysiga. Vi tog ner ljusslingorna från trädet, dom har inte varit tända på ett tag dock men nu var det dags att packa ner och allt och fixa och dona.

Min svärmor fyller år idag så ett stort GRATTIS till henne! På lördag är det kalas hos henne. Nu ska jag snart iväg till Pia för lite kaffetajm! Ha en skön dag idag alla!

Bild lånad av google.
Annonser

2 thoughts on “Vart tog helgen vägen??

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s