Fredag, friday, nice!

Då var det fredag! Jag har känt mig lite hängig men det börjar att känns bättre nu :). Det hjälpte till när sambon kände för att äta på vårt absoluta favorit ställe ikväll! Eller jag vet inte om vi äter där eller om vi ska ta med hem. När vi precis hade träffats så tror jag att vi åt där en antal gånger i veckan. Det var så ofta så att personalen visste precis vad vi ville ha och vi fick alltid det bästa bordet :). Sånt gillar vi! Nu är det absolut inte så ofta längre, fast det hade inte varit helt fel. Vi brukar alltid ta menyn för att se om vi inte ska ta något annat än det vi alltid tar men det brukar nästan alltid sluta med att vi tar samma, det är ju ett säkert kort. När man äter där så kommer dom ut med rätten sprakandes och rykandes i en panna. Det känns lite speciellt. Tur är det dock att inte alla beställer den för då hade man nog inte kunnat sitta kvar i restaurangen.

Hur ser er fredag ut? Blir det någon god mat och lite gott gott?

Ha en trevlig kväll och en mysig helg ♥!

 

Annonser

6 thoughts on “Fredag, friday, nice!

  1. Visst e det roligt att man alltid beställer samma mat? Vårt ställe e ”Big Budda”, har tyvärr inte ätit där sen Alice kom…. Firade alltid alla hjärtans där!

    Trevlig helg på er, kram

  2. Känner igen det där med att alltid ta samma maträtt trots man ber att få menyn.
    För oss blir det en lugn fredag. En välbehövlig sådan. Har haft skallebank hela förmiddagen och in en bit på eftermiddagen. Så vi har precis ätit middag och nu får Emilia full fokus. Det gillar hon. Hon är så glad att hon springer runt och sjunger Sankta Lucia av någon anledning 🙂
    Härliga lilla unge. Har du inget att göra imorgon kan du komma hit och hjälpa oss att sätta taklister 😉 hehe. Kram på dig och ha en mysig fredag!

  3. Vad mysigt. Hörde på dig att du var lite hängig. Vi ska ha fetaostbiffar, inte så illa det heller. Ha en trevlig kväll och hälsa sambon. Kram

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s