Helgens bestyr

I helgen har vi fixat och haft oss i sovrummet, ja med inredningen ;). Vi har varit trogna besökare till vårt kära IKEA i helgen.  Det började förra måndagen med att vi vände på sängen så den stod med gaveln mot fönstren. Det blev ok men inte hundra men vi kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var. Om det var bra eller bara så där.  Men nu när vi var lediga så frodades ideérna! Och jag kan lova er, det blev sååååå bra!!! Vi köpte nya gardiner och istället för att hänga dom som vanligt så satte vi gardinstängerna nästan ända upp i taket och lät gardinerna gå förbi fönsterna och in på den andra väggen. Alltså förbi hörnen och in på långväggen, ungefär två decimeter eller så.  Jag är så nöjd!!! Visst är det roligt när det blir bra och man är så nöjd och glad att det blev precis så som man hade tänkt sig.

Jag tog kort lite snabbt med mobilen men det blev inte så bra så jag ska se om jag kan ta kort med den riktiga ( 😀 ) kameran ikväll. Jag längtar tills jag får komma hem och slänga mig i sängen och ta en god kopp kaffe i vårt fina sovrum!

 

Annars så har helgen varit bra, tyvärr så har sambon jobbat både lördag och söndag men som tur är så är det inte så länge så vi får ändå tid tillsammans. Tyvärr så blir det ju en väldigt ensam frukost men det får ju gå.

I torsdags så var vi på vår favoritrestaurang, Big Buddah, och åt vår vanliga rätt.  Denna gången fick vi även med oss svärisarna, dom hade aldrig varit där innan! Tyvärr så glömde vi att säga till att vi skulle ha det lite svagare så det blev lite väl starkt, men dom överlevde! Och ville gärna dit igen sa dom.

Igår så städade jag undan julen när sambon jobbade. Lika tråkigt som jag tycker att det är lika rent och fint tycker jag att det bli. Fast det blev väldigt tomt efter granen.. Men jag vet precis vad jag skulle vilja ha där den stod. Jag gillar verkligen dom här stolarna! Vill ha!!

Oxå ett snyggt bord emellan dom så man kan sitta där och dricka ett gott glas vin eller läsa en bra tidning. Eller bara njuta!

Ja ja man får väl drömma och önska!

Sen på eftermiddagen kom min mamma och Rune på fika. När vi hade suttit och fikat ett litet tag så kom vi ju på att jag hade ju lovat att sambon skulle bjuda på sin goda caffelatte. Så det får bli nästa gång istället.

Hoppas att ni oxå har haft en bra helg!

Kram ♥

Annonser

4 thoughts on “Helgens bestyr

  1. Drömmer också om Barcelona. Älskar staden och de stiliga fåtöljerna. En vit får gärna flytta hem till mig. Bara den tar fotpallen med sig 🙂

    • Ja en fotpall hade inte heller varit fel :D. Jag har inte varit i Barcelona men jag hade gärna åkt dit, sambon har varit där och han gillade verkligen staden (eller så var det fotbollsmatchen) ;).

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s