Vill ha

Oj det var längesen jag skrev, dagarna har bara försvunnit! Jag har inte ens läst mina favoritbloggar. Ja ibland blir det bara så. Tiden springer iväg. Vart den tar vägen vet jag inte.

 

Förra helgen så var min mamma och Rune hemma hos oss. Dom kom redan på morgonen och åt frukost med oss. Sen satte sambon och Rune igång med deras projekt. Rune skulle hjälpa oss att dra el i förrådet och fler uttag. Där var redan el dragen men den var nog inte rätt dragen om man säger så. Och snart (lite överdrivet jag vet) så kan vi ju faktiskt sätta fram poolen! Då måste vi ju ha ett uttag till den så vi får upp varmen i den samt alla bubblorna! Åh vad jag längtar!

Vilken tur att vi har Rune som hjälpte oss. (Nu kan ju även ölkylen stå ute i förrådet utan att den tar det enda uttaget som fanns).

Under tiden som dom höll på så åkte jag och mamma på en liten shoppingrunda. Det blev bland annat en tur till Väla, det var längesen jag var där, faktiskt. I alla fall två veckor sedan och då är det längesen ;). Vi fick faktiskt inte köpt så mycket där jättemycket men vi fick en mysig förmiddag tillsammans. Sen köpte vi med oss fika till grabbarna. När fikan var nere så tittade solen fram så då drog vi fram vars en stol och satte oss ute på varandan. Super skönt!

På kvällen så blev det så klart grillning. Sambon fick ju visa sin nya fina Weber grill som är så fin :). Så det var en väldigt mysig och effektiv dag. Söndagen blev väldigt lugn då sambon var jätteföryld.

 

Sen har denna veckan bara sprungit iväg, det har varit något varje dag efter jobb. Idag ska jag göra vid mina naglar. Jag ska testa ett annat ställe för jag var inte riktigt nöjd nu sist, plus att det tar för lång tid där med. Så jag hoppas att det blir bättre här.

 

Men till det som jag egentligen ville visa idag är Glossybox. Jag vill verkligen ha en sån! Jag vet det är bara till att beställa men det är ju ändå 139kr i månaden och kommer man verkligen att använda allt som man får?

Ja jo jag tror det :D. Det är ju superroligt att testa på nya saker och man får ju inte så mycket test saker längre när man handlar make up. Vad tycker ni, ska jag unna mig detta varje månad? Någon som har testat den?

 

 

Annonser

2 thoughts on “Vill ha

  1. Det tycker jag att du ska unna dig. Märker du att det inte är något att ha, är det ju bara att säga upp det. Ha en trevlig helg. Kram

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s