Som det kan bli

Idag var det marknad i grannstaden och där har jag varit sen jag var liten så den traditionen får vi fortsätta med. Så vi trängdes och hade oss med alla andra, åt en korv och sambon åt den traditionella sillamackan. Kan ju lugnt säga att han får ha den för sig själv. Bara lukten av den får det att vända sig i magen. När vi hade gått färdigt där, fick köpt dom där varma och goa fårskinnsinläggen, så blev det fika hemma hos parenteserna. Lite varmt kaffe och munkar satt som en smäck!
När vi körde därifrån så blev det en snabbt tur inom Ikea för att köpa dom sista hyllorna till dressingroomet. När vi var klara där så var frågan om vi skulle köra och köpa mat eller om vi skulle köra ner till stan och äta lite gott, det är ju faktiskt lönehelg! Och så blev det. Vi skulle ta vår vanliga thairestaurang men när vi hade parkerat bilen så var vi båda sugna på en rejäl köttabit. Vi fick ångra lite att vi inte hade bokat något bord… Men eftersom detta blev lite hipp som happ så tänkte vi ju inte på det. Efter två Nej tyvärr vi har fullt, så kändes det lite som ett omöjligt uppdrag. Stan vimlade av folk! Och då snackar vi om att klockan var väl typ runt sju tiden och där var fullt med folk överallt. Vi var lite smått chockade, vad gjorde allt folk ute. Men visst grillsäsongen är över så folk måste ut och äta eller nåt… Till sist så gick vi till Telegrafen och där var ledigt. Så det blev både god mat, ett glas rött och avslutade (läs jag) med en super god drink. Jag känner bartendern sen många år så jag sa bara Gör en god drink! Och det gjorde han, åh det var så gott, det var som att dricka en sommarkväll med jordgubbar och en stor förväntan. Ungefär så gott var det, ni förstår vad jag menar.

20121027-215741.jpg

20121027-215753.jpg

Nu har vi kommit hem och har landat häcken i soffan och ska dricka lite värmande glögg, för jisses vad kallt det var ute! Vi var ju inte klädda för att springa runt en halv kväll (kändes som det iaf) för att leta restaurang.
Ha en skön kväll!

Annonser

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s