Lyckad kväll

Igår när jag slutade på jobb så promenerade jag ner till stan för att möta min väninna. Vi skulle fika och äta lite innan det var dags för bio. Det var ett tag sedan vi träffades så vi hade en massa att prata om. Så mycket så att vi knappt hann dricka upp vår caffe latte innan det var dags att gå.

20121110-111018.jpg

Sen fick vi promenera till bion och hämta ut våra biljetter. Det var längesen jag var på bio och dom hade tagit bort alla kassorna så där var bara en massa biomater. Vi blev lite chockade först, var är alla människorna?? Men det gick ju, jag hade redan betalt biljetterna så det var bara till att sticka in kortet och ut kom två biljetter, smidigt och snabbt. Sen fick vi ju inte glömma dom obligatoriska biopoppisarna, det är ju faktiskt ett måste. Jag funderade på en liten eller en mellan, det blev en mellan, ögonen var mer sugna, det brukar vara så. Man äter ju som mest innan filmen börjar då när dom visar en massa trailers på andra filmer. Sen när den väl börjar så är man så inne i filmen så att man glömmer äta.

20121110-111456.jpg
Och filmen var bra! Den måste ni gå och se om ni gillar Bond.

Efter bion så mötte vi upp sambon och hans kompis och gick till Bishop och fortsatte kvällen. Och ja jag måste skvallra lite, eller skvaller är det inte men när vi satt där så kom Eric Saade ner för trapporna med ett gäng kompisar. Och vad jag förmodar sin tjej för han kysste i alla fall en av tjejerna när dom stod i baren. Så det var mitt bidrag till skvallerhörnan.
Ha en bra lördag! Jag ska gå och baka lite nu!

Annonser

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s