Vart tog den vägen

Ja då menar jag tiden. Tiden har sprungit iväg sen sist jag uppdaterade, ibland förstår jag inte hur tiden bara kan springa iväg. Det känns nästan som att det är måndag fredag måndag fredag hela tiden. Jisses!

Jag ska bespara er allt jag har gjort sen jag sist var inne och skrev. Men lite tänkte jag uppdatera er. Min Kitchen Aid har jag ju så klart använt och det gick väldigt bra! När jag testade den första gången så blev det blåbärsbullar, vaniljmuffins och dumlemuffins. Och den skötte sig väldigt bra! En sak undrar jag bara, ni som har en kanske kan svara på det, när ska man använda den flatblandaren? Kan man använda den till när man gör småkakor som till exempel Brysselkex?

I fredags så var jag, sambon, min mamma och hennes sambo ute och åt. Jag hade vunnit en tävling via Kyparn och deras Facebook sida. Så jag hade 500kr att äta för på Lagmark. Det var en väldigt bra tävling tycker jag! Gå in på deras sida och kolla runt vilka restauranger som de rekommenderar. 

Sen i lördags så var vi på Söderåsen med ett par vänner. Tanken var att vi skulle packa picknickväskan och gå en runda där. Jag som då är en stadsråtta ut i fingertopparna fick uppgiften att ta med egen mat, resten fixade dem. Jag tackade och bockade för det. Min sambo däremot är nog lite mer van utemänniska så han packade ner lite mer som en grill (!) och filtar. Sen begav vi oss med bilarna, efter lite felkörning och lite smått höjda röster i bilen och lite svordomar över gps:en så var vi till sist framme. Den där idén vi hade om att gå en runda med hund, barnvagn och lite packning ja den fick vi strunta i ganska så snabbt. Där var ju rena isbanan! Vi höll på att slå halvt ihjäl oss och sträcka diverse muskler när vi skulle gå ifrån bilen. Så det blev grillning direkt och det passade oss ganska så bra för vi var alla ganska så hungriga.

Under tiden som vi fixade iordning så ville våra kompisars lille son gå och kolla på blabla (tror jag att det var). E jaha vad är det tänkte vi, jo det var ju fiskar! Att vi inte fattade det! Haha han är för go! Han ville även ta ett dopp men han löd sin mamma att det får vänta tills det blir sommar :). Sen hjälpte han till med grillningen och fick vår grill att blossa upp rejält, duktiga Charlie! Sen till hans stora lycka så hade vi ju donaldsburgare! Vi hade även tagit med hamburgare att grilla och inte bara korv och då blev det ju donaldsburgare! Sen när föräldrarna hade tjatat lite att han skulle äta upp så viftade jag med kanelgifflar, jag vet att man inte ska göra så men som ”tant Jenny” får man lov att göra lite bus ;). Så då kom han och hoppade upp mellan oss och åt en massa gifflar. Gott gott!

Här kommer lite bilder från vår lördag.

Santos är redo bild 2 bild 3 Challe bild 5 bild

Annonser

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s