Varit på invigning

På Långredagen så åkte vi ut till Soluppgången för de hade invigning i sina nya lokaler. Där var så fint! Det är flera företag som har samlats på ett och samma ställe och de kallar sig för Designgården Viken. Har ni inte varit där så måste ni åka dit, alla är så trevliga som arbetar där. Det var ju inte så fint väder, solen hade gått och gömt sig och det kom små vita snöflingor från himlen men de trotsade vädret och bjöd på grillad korv. Det är något speciellt med att stå ute och småfrysa och äta korv.

Jag shoppade (så klart) en tassel, jag tänkte först ha den som nyckelring men den fick sitta på min väska istället. Det blev väldigt fint!

bild

Hon som äger Soluppgången ska sälja det stället där de hade butiken (och sitt hus) innan och jag vill så väldigt gärna köpa det. Där är så fantastiskt vackert ute! Jag hade lätt utan att tveka tagit mitt pick och pack och flyttat ut där (sambon såg framemot att få köra med en åkgräsklippare haha 😀 ). Tänk att få strosa där ute bland det gröna gräset, dammen och få andas in lantluft, ÅH! Ja man måste ju få lov att drömma eller hur!

Annonser

♥ Tack för att du lämnar en kommentar ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s